Home > programi > Volonterski program

PayPal

Direct Bank Transfer

(this is a demo site)

Bank Account Holder Name - This should be your name.
Your Bank Account Number - This is the number of your bank account.
Bank City - The City where your bank is located.
Bank Full Name - The full name of your bank.

Check Payment

(this is a demo site)

Send the check to the next Address:

Charitas
51 Sherbrooke W., Montreal, QC. Canada, H5Z 4T9.

(Please mention in the check for which cause you donate).
Print Friendly, PDF & Email

Volonterski program IDC ima za cilj održavanje i širenje volonterske mreže IDC-ovih volontera, promociju volonterizma i podsticanje društvenog angažovanja mladih ljudi s ciljem da se pruži podrška lokalnim zajednicama, kao i razvoj koncepta specijalizovanog volontiranja.

IDC je svoj Volonterski program počeo da razvija od maja 2014. godine, kada su na naša vrata zakucali brojni mladi ljudi, puni entuzijazma i želje da pomognu svojim sugrađanima ugroženim poplavama u svim delovima Srbije. Od tada IDC aktivno radi na organizaciji i koordinaciji volonterskih aktivnosti, podizanju kapaciteta IDC-ove volonterske grupe kroz različite obuke, širenje volonterske mreže IDC-a i promociji i podsticanju volonterizma u Srbiji.

2015. IDC je dobio i zvaničnu akreditaciju za slanje volontera na kratkoročno/dugoročno volontiranje u okviru Erasmus + Youth in Action programa.

Od 2015. IDC je član radne grupe za merenje uticaja volonterizma međunarodne mreže VolontEurope, koja promoviše volonterizam, građanski aktivizam, i širenje socijalne pravde u Evropi i šire.

Ako ste mladi (ili mladi duhom), kreativni i radoznali, želite da menjate društvo u kome živimo na bolje, delite naše vrednosti i ciljeve, i želite da volontirate u okviru nekog od naših programa, kontaktirajte nas.