Home > Aktuelno > Kupujte zdravo i društveno odgovorno!
Print Friendly, PDF & Email

OSNOVANO IDC SOCIJALNO PREDUZEĆE: ,,AGRO IRIS”

Ponosni smo što možemo da saopštimo da je, početkom novemba, IDC u saradnji sa Gradom Šapcem i Direkcijom za poljoprivredu Grada Šapca osnovao i registrovao socijalno preduzeće.

Agro IRIS je nastao u okviru projekta ,,Ruralni razvoj nakon poplava’’ koji sprovode zadruga-logo-1implementacioni partneri ASBÖ-Arbeiter-Samariter-Bund i IDC – Inicijativa za razvoj i saradnju kao kruna naših višegodišnjih aktivnosti na polju jačanja socijalne ruralne komponente

Agro IRIS je socijalno preduzeće čiji je osnovni cilj proizvodnja i plasman najkvalitetnijeg suvog voća i povrća kroz specifični model poslovanja koji obezbeđuje socio-ekonomsko jačanje poljoprivrednih gazdinstava kooperanata socijalnog preduzeća. Udruživanjem resursa socijalnog preduzeća i naših kooperanata, napravili smo ukusne i zdrave proizvode, a posebna dodata vrednost naših proizvoda je poslovanje naše firme po principima socijalnog preduzetništva.

Pod brendom našeg socijalnog preduzeća ,,ZaDruga’’ vrlo brzo u prodaji očekujte najlepše suve šljive, kruške i jabuke, koje je za vas pripremio Agro IRIS u saradnji sa svojim kooperantima iz Šapca.

Ovom prilikom, pozivamo sve prijatelje, partnere, saradnike i ostale koji sa nama dele ideju izgradnje pravednog društva za sve kroz društveno odgovorno poslovanje, da podrže socijalnu kooperativu Agro-IRIS kupovinom proizvoda iz njenog asortimana.