Home > Javni pozivi i konkursi > „RE!NTEGRACIJA – podrška održivoj (re)integraciji povratnika u Srbiji – javni poziv za rad u inkluzivnom timu
Print Friendly, PDF & Email

MHD “Merhamet – Sandžak“ raspisuje Javni poziv za rad u inkluzivnom timu koji realizje program psihosocijalne i obrazovne podrške povratnicima u okviru projekta „RE!NTEGRACIJA – podrška održivoj (re)integraciji povratnika u Srbiji, koji se realizuje na teritoriji Grada Novi Pazar i opština Tutin i Sjenica.
Projekat se realizuje u partnerstvu sa ASB South East Europe, Inicijativom za razvoj i saradnju (IDC), Regionalnom razvojnom agencijom SEDA, Gradom Novi Pazar i opštinama Tutin i Sjenica.
Projekat je finansiran sredsvima Bundesministerium für wirtschaftliche Zusammenarbeit und Entwicklung (BMZ)(BMZ) – nemačkog Saveznog ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj i traje naredne dve godine.
Nosilac projekta je ASB South East Europe, implementator IDC Serbia, a partneri na projektu su Grad Novi PazarOpština SjenicaOpština Tutin – Oficijalna stranica u partnerstvu sa Regionalna Razvojna Agencija Sandžaka – SEDA i Merhamet Sandzak.
Osnovni cilj projekta je stvaranje pristojnih životnih uslova za povratnike iz Nemačke putem intenzivne socio-ekonomske podrške održivoj reintegraciji i poboljšanju mehanizama inkluzije u tri grada u Srbiji – Novi Pazar, Sjenica i Tutin.


Detalji o Javnom pozivu i prateća dokum
enacija nalazi se na linku ispod:
www.merhamet-sandzak.org
https://www.merhamet-sandzak.org/…/Javni.poziv.reintegracij…