Home > Javni pozivi i konkursi > Re!ntegracija – podrška održivoj (re)integraciji povratnika u Srbiji, produžen rok za javni poziv – Ekonomska podrška
Print Friendly, PDF & Email

U okviru projekta Re!ntegracija – podrška održivoj (re)integraciji povratnika u Srbiji produžen je rok za prijavu na javni poziv – Ekonomska podrška i traje do 29.06.2020. godine.

Pozivamo sve zainteresovane iz Novog Pazara, Sjenice, Tutine i okoline ova tri grada da se upoznaju sa javnim pozivom, njegovim uslovima i prijave se, poziv je otvoren od ponedeljka, 27. aprila 2020. godine, i traje do 29.06.2020. godine.

Prijava za podršku u okviru Mere 2 – Ekonomska podrška, sa pratećom dokumentacijom, podnosi se lično, u kancelarijama Regionalna Razvojna Agencija Sandžaka – SEDA u Novom Pazaru, na adresi 7. juli bb, u Tutinu, na adresi Pešterska 2/6, i u zgradi opštine Sjenica, adresa Kralja Petra I 10, kancelarija br.26.

Link ka potrebnoj dokumentaciji i prijavi za Socijalnu podršku: – http://idcserbia.org/rentegrate-javni-poziv-za-izbor-korisnika-mere1-socijalna-podrska/

Link ka potrebnoj dokumentaciji i prijavi za Ekonomsku podršku: – http://idcserbia.org/4446/

Projekat je finansiran od strane Bundesministerium für wirtschaftliche Zusammenarbeit und Entwicklung (BMZ) – Saveznog Ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj Republike Nemačke.

🔻Nosilac projekta je ASB South East Europe, implementator IDC Serbia, a partneri na projektu su Grad Novi PazarOpština SjenicaOpština Tutin – Oficijalna stranica u partnerstvu sa Regionalna Razvojna Agencija Sandžaka – SEDA i Merhamet Sandzak.

🎯Osnovni cilj projekta je stvaranje pristojnih životnih uslova za povratnike iz Nemačke putem intenzivne socio-ekonomske podrške održivoj reintegraciji i poboljšanju mehanizama inkluzije u tri grada u Srbiji – Novi Pazar, Sjenica i Tutin.